Vehmaat vauhdissa -Rasmus uuteen Suomen ennätykseen!

Vehmaat vauhdissa Jyväskylässä -Rasmus uuteen Suomen ennätykseen, Essi naisten 100m aitavoittoon!

Jaettua iloa ennätyksen rikkomisesta

Lappeenrannan Urheilu-Miehet hyvässä vauhdissa Jyväskylän Harju Cupissa maanantaina 13.6.! Illan kovimmasta Lappeenrantalaistuloksesta vastasi Rasmus Vehmaa, joka juoksi jälleen uuteen M17 Suomen ennätykseen 110m aitajuoksussa. Uusi ennätys kirjataan aikoihin 13 sekuntia ja 41 sadasosaa. Jälkimmäisen ennätyksen Rasmus juoksi Mondo Myötätuulikisoissa toukokuussa Kimpisellä, soolojuoksulla aikaan 13.44. Rasmuksella myös toinen juoksu todella hyvä, mutta tuulet kääntyivät ja vastasta 1.5 m/s. Kasperi Vehmaa kilpaili 100 metrillä sijoittuen lopussa kolmanneksi ajalla 10.99 (-0,9). Essi Vehmaa kilpaili naisten 100m aidoissa. Vehmaa sisuuntui toiseen juoksuun ja voitti naisten 100m aidat 14.33 (-0,3), mutta tulos vielä kaukana kesän tavoitteesta.

Rasmus Vehmaan fiiliksiä päivän juoksusta: ”Ensimmäinen juoksu oli taas ihan perus tekemistä. Loppuun tarttis kunnon kisan niin olis monta sadasosaa vielä otettavissa pois.

Tuloksia: https://live.tuloslista.com/11232