World Masters Athletics 2022 kilpailujen koostetta

Aikuisurheilijoiden MM-kisat Tampereella 29.6-10.7.2022 keräsivät urheilijoita ympäri maailman kilpailemaan, yhteensä mitaleista kamppaili 4600 kilpailijaa 90 eri maasta. Suomi isäntämaana keräsi isoimman mitalisaaliin. Lappeenrannan Urheilu-Miehiltä oli 13 edustajaa mukana kisoissa, heistä suurin osa ensikertalaisia kansainvälisellä tasolla. MM-kultaan ylsivät Raimo Kietäväinen ja Elina Torro, ja yhteensä seuraan saatiin neljä MM-mitalistia ja kuusi mitalia. Lajit painottuivat tällä kertaa seuramme edustajilta 400m, keihäänheittoon, heitto 5-otteluun sekä 3-loikkaan ja korkeuteen. Kotimaassa järjestettävät kisat houkuttelivat kisaamaan matalammalla kynnyksellä ja hakemaan kokemusta kansainvälisestä tunnelmasta.

LUM menestyjät Masters 2022 kisoissa:

Raimo Kietäväinen M90

Pituus Kulta

Korkeus Hopea

Painonheitto Pronssia

Aimo Kapiainen M85

Heitto 5-ottelu Hopea

Antti Inkinen M35

3-loikka Hopea

Elina Torro N35

3-loikka Kulta