Valmennusjaoston kauden päätöstilaisuus lauantaina 19.11. klo 15

Valmennusjaosto järjestää urheilijoiden ja valmentajien oman yhteisen kauden päätöstilaisuuden lauantaina 19.11. klo 15 alkaen Pallon liikuntahallilla. Ohjelmassa on aluksi pelailua klo 15 alkaen ja klo 17 alkaen jatkamme liikuntahallin auditoriossa yhteisellä tilaisuudella, jossa käymme läpi seuran asioita ja viime kesää sekä palkitsemme viime kauden parhaan urheilijan ja valmentajan ja lisäksi muistamme kaikkia urheilijoita, jotka ovat tuoneet pisteitä seuralle seurojen välisissä pistekilpailuissa.

Pelailujen jälkeen siellä on mahdollisuus peseytymiseen ja ennen auditorioon siirtymistä seura tarjoaa pientä purtavaa ja juomista. Tilaisuus päättyy noin klo 18.30.

Ilmoittautuminen Tommille spostilla 16.11. mennessä.

Tervetuloa