Etelä-Karjalan Urheilugaala 2023

Kuva: Heidi Lehikoinen

EKLU palkitsi Etelä-Karjalan Urheilugaalassa 2022 menestyneitä ja taustahenkilöitä

EKLU palkitsi Etelä-Karjalan Urheilugaalassa viime perjantaina 27.1. 2023 Etelä-Karjalaisia nuoria menestyneitä urheilijoita, seuratoimijoita, liikuttajia sekä muita urheilun ja liikunnan eteen ansiokkaasti toimineita. Gaala järjestettiin Imatran kylpylällä illalla.

Lappeenrannan Urheilu-Miehistä palkinnon nappasivat Nelli Viskari (kestävyysjuoksu, Nuori Urheilija -palkinto) ja Hannu Sorsa (Jokeri -palkinto). Jokeri-palkinto myönnetään seura-aktiiville, toimijalle, urheilijalle ym., ja on Veikkauksen lahjoittama rahasumma, jonka saaja osoittaa haluamaansa hyväntekeväisyyskohteeseen.

Vuoden Urheilija -palkinnon vei alppihiihtäjä Santeri Kiiveri. EKLU palkitsi yhteensä 35 urheilijaa, taustahenkilöä, urheilutekoa tai -seuraa. Onnittelut palkituille!