Kevään 2023 aikuisten urheilukouluryhmät!

LUM:n kevään 2023 urheilukoulut aikuisille ovat täällä!

Aloittaisitko uuden harrastuksen? Tuliko tehtyä uudenvuodenlupauksia? Lappeenrannan Urheilu-Miehet järjestää keväällä urheilukouluja aikuisille! Valittavana on joko heittoryhmä maanantaisin tai urheilukouluryhmä keskiviikkoisin. Heittoryhmässä keskitytään monipuolisesti eri heittolajeihin ja niihin liittyviin harjoituksiin, urheilukouluryhmässä taas tutustutaan monipuolisesti kaikkiin lajeihin ja niihin liittyviin harjoituksiin. Ryhmät on suunnattu kaikille yleisurheilusta kiinnostuneille, voit olla joko aloittelija tai jo lajia kokeillut! Ryhmässä saat ohjausta ja neuvontaa sekä lisäksi pystyt tekemään lisäharjoituksia viikon aikana omatoimisesti.

Heittoryhmä

Ryhmässä käymme läpi monipuolisesti eri heittoja, talvella kokoonnumme Luumäen Taavettihallissa ja keväällä kelien salliessa ulkoharjoitukset Kaukaanmontulla ja Kimpisessä. Harjoitukset maanantaisin klo 18.30-20.00. Ryhmän minimikoko on 8 henkeä. Kausi alkaa 16.1.2023 ja päättyy 15.5.2023. Ryhmään osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Kausimaksu 100e

Urheilukouluryhmä

Ryhmässä käymme läpi monipuolisesti eri yleisurheilulajeja ja niihin liittyviä harjoituksia! Alkuun olemme Lappeenrannan Urheilutalon juoksusuoralla ja keväällä siirrymme tekemään heittoja ja kestävyysjuoksua ulos. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 19.30 – 21.00, mutta ulkoharjoituksia voimme aloitella jo aikaisemmin. Kausi alkaa 18.1.2023 ja päättyy 17.5.2023. Ryhmään osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Kausimaksu 100e. 

Kysy rohkeasti lisää, autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Tutustu myös hyviin jäsenetuihimme osoitteessa https://www.lum.fi/seurainfo/jasenedut/ ja liity LUM:n jäseneksi 20 euron hintaan!