Kasperi Vehmaa hopealle miesten pituushypyn hallien PM-kilpailuissa!

Kuva: Jesse Väänänen (2022)

Lappeenrannan Urheilu-Miesten Kasperi Vehmaa oli tänään pohjoismaiden mestaruuskisoissa miesten pituushypyssä toinen. Kilpailussa Kasperi hyppäsi reilusti oman ennätyksensä 773 cm kovaan sarjaan 753, 773, 637, X, X, 762. Kasperin kommentit kilpailusta: 

Hyvin kulki, vaikka lähtö (kilpailuihin) oli lauantaiaamuna heti vanhojen tanssien perään. Vähä harmitti kun norjalainen meni sentillä lopussa ohi. Se toi lisätsemppiä, mutta viimeiseen hyppyyn (762) ei ollut enää parhaat energiat.

Kilpailun voitti vain senttimetrin erolla Kasperiin Norjan Henrik Flåtnes, tuloksella 774 cm. Kolmas oli niin ikään norjalainen Sander Aae Skotheim tuloksella 765. Kilpailun voittanut Flåtnes pitää myös nimissään Norjan halliennätystä pituudessa: 787 cm.

Tulokset: http://friidrott.elitetiming.se/live/main.php?Racenoa=17601&Racenob=10601&ABC=B&Showclub=Showclub