Viskarille ja Nokkalalle SM-hopeaa 19-vuotiaiden maastoista, LUM:n nuoret joukkuemestaruuteen!

Kuva: Kalle Lipiäinen

Lappeenrannan Urheilu-Miesten Lauri Nokkala ja Nelli Viskari juoksivat eilen sunnuntaina SM-hopealle Helsingin Paloheinässä juostuissa SM-maastoissa. Nokkala taisteli mestaruudesta vielä maalisuoralle asti, mutta jäi lopulta hopealle ajalla 19.44. Nokkalan edelle kirinyt Koiviston Kipinän Anssi Mustonen vei mestaruuden ajalla 19.22.

Viskari taipui naisten neljällä kilometrillä voitosta vain kuusi sekuntia tuoreelle suomenmestarille Vantaan Salamien Eva Peltopurolle, lappeenrantalaisen pysäyttäessä kellonsa aikaan 14.47. ” Ihan hyvät fiilikset jäi. Tyytyväinen kun sai siinä lopussa vielä yhden selän napattua”, kommentoi Viskari juoksuaan.

LUM:n M19-edustus voitti lisäksi SM-joukkuemestaruuden tutulla treeniporukalla Lauri Nokkala, Martti Majuri ja Otto Ruuskanen. Majuri oli kilpailun kahdeksas ajalla 20.35 ja Ruuskanen 14. 

Viskarin kanssa N19-sarjassa kilpaili myös Emma Syväoja, joka oli kilpailun 12. Anni Mäki-Hokkonen oli N17 kilpailun yhdeksäs. Samu Heikkonen oli miesten neljän kilometrin 25.

Tulokset: https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2023_smmaasto/m4km/tilanne/1/0/