Aikuisurheilu & Mastersurheilu

Kunnossa kaiken ikää! Aikuisurheilujaosto on kaikkien aikuisten kuntoilusta ja yleisurheilulajeista kiinnostuneiden kohtaamispaikka! Totisen urheilun rinnalla on myös huolehtiminen ennen kaikkea omasta kunnosta ja terveydestä monipuolisen lajin parissa.

Yhteystiedot: Pj Satu Kouvo, valmennuspäällikkö tommi.viskari@lum.fi, p. 050-4423535

Jaosto luo edellytykset yleisurheiluharrastukseen järjestämällä harjoitusmahdollisuuksia ja kilpailutapahtumia. Ryhmävaihtoehtoja talvelle 2022-23 on kaksi, joista voi valita toisen tai vaikkapa molemmat.


Mukaan aikuisurheilutoimintaan

Seuralla on käytössä yhteneväinen jäsenmaksu 20€, joka on kaikilla jäsenillä samansuuruinen.

Seuran jäsenenä aikuisurheilijoilla on oikeus osallistua seuran järjestämään toimintaan, esimerkiksi aikuisten urheilukouluryhmiin, ja edustaa seuraa Suomen Aikuisurheiluliiton kisoissa.
Jäsenmaksuun sisältyy lisäksi toimistopalvelut, jäsentiedotteet ja jäsenedut yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista.

Aikuisurheilijamaksu (toimintamaksu) määräytyvät toiminnan mukaan. Seuraa voi edustaa pelkästään jäsenenä, mutta aikuisurheilijoilla on myös muita palveluja. Aikuisurheilumaksu, jolla katetaan
aikuisurheilijoihin kohdistuvia maksuja, sisältää:

  • LUM aikuisurheiluvuorot juoksusuoralla 3x/vko ja harjoitteluvälineet.
  • Ilmoittautumismaksut LUM järjestämiin kisoihin ja SM-viesteihin sekä
  • mahdollisuus osallistua kestävyysjuoksuryhmän harjoituksiin.

Ryhmätoiminta talvelle 22-23

Aikuisten urheilukoulut ovat matalankynnyksen ryhmiä eli niihin on helppo tulla mukaan, on sitten aiempaa kokemusta tai ei. Lajit aloitetaan alkeista, joten aloittelijakin kestää ryhmissä mukana. Ryhmien ilmoittautumislinkit alla.

Yleisurheiluhenkisessä urheilukoulussa pääsee kokeilemaan kaikkea monipuolisesti aina hypyistä heittoihin ja eri juoksuihin.

Heittoryhmässä tutustutaan monipuolisesti eri heittolajeihin. Syksy alkaa ulkoharjoituksilla Kaukaanmontulla ja Kimpisessä, kelien kylmetessä harjoitukset siirtyvät Luumäelle Taavettihalliin.