Aikuisurheilu & Masters-urheilu

Kunnossa kaiken ikää! Aikuisurheilujaosto on kaikkien aikuisten kuntoilusta ja yleisurheilulajeista kiinnostuneiden kohtaamispaikka! Totisen urheilun rinnalla on myös huolehtiminen ennen kaikkea omasta kunnosta ja terveydestä monipuolisen lajin parissa.

Yhteystiedot: Pj Satu Kouvo, valmennuspäällikkö tommi.viskari@lum.fi, p. 050-4423535

Jaosto luo edellytykset yleisurheiluharrastukseen järjestämällä harjoitusmahdollisuuksia ja kilpailutapahtumia.

Kesän 2023 yleisurheiluryhmä

Ryhmässä käymme läpi monipuolisesti eri yleisurheilulajeja ja niihin liittyviä harjoituksia. Harjoitukset ovat Lappeenrannassa Kimpisessä ja yksittäisiä heittolajeja käymme tekemässä Kaukaan montulla. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.30-20.00. Kausi alkaa ke 7.6.2023 ja päättyy ke 23.8.23. Kesällä voit halutessasi osallistua Seuran järjestämiin kesäkisoihin. Ryhmään osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä (20€). Kesän harjoitusmaksu 100e. Ilmoittaudu mukaan.


Mukaan aikuisurheilutoimintaan

Aikuisurheilu LUM:ssä

LUM:ssä voi urheilla monella eri tavalla. Kaikki urheilijat liittyvät seuran jäseneksi

Seuralla on käytössä yhteneväinen jäsenmaksu 20€, joka on kaikilla jäsenillä samansuuruinen.

Seuran jäsenenä aikuisurheilijoilla on oikeus osallistua seuran järjestämään toimintaan, esimerkiksi aikuisten urheilukouluryhmiin. Seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus hankkia kilpailulisenssi, jota tarvitaan 1.1.2023 alkaen myös aikuisten kilpailutoiminnassa (lisätietoja SAUL sivulta).
Jäsenmaksuun sisältyy lisäksi toimistopalvelut, jäsentiedotteet ja jäsenedut yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista.

Jos kaipaat lisäpalveluita, voit liittyä niin sanotuksi aikuisurheilijaksi. Saat käyttöösi seuraavia etuja:

  • LUM aikuisurheiluvuorot juoksusuoralla 3x/vko ja harjoitteluvälineet.
  • Ilmoittautumismaksut LUM järjestämiin kisoihin ja SM-viesteihin sekä
  • mahdollisuus osallistua kestävyysjuoksuryhmän harjoituksiin.

Aikuisurheilijoilla on erillinen toimintamaksu, jolla katetaan toiminnasta seurautuvia kuluja. Seuraa voi edustaa kisoissa myös pelkästään jäsenenä.

HUOM! Aikuistenurheilukouluun osallistuminen ei edellytä LUM aikuisurheilijaksi liittymistä.

Aikuisten kesän 2023 urheilukoulut

Kesällä 2023 Lappeenrannan Urheilu-Miehet järjestää aikuisille kaksi aikuisten urheilukouluryhmää alkaen vko 23. Osallistua voi joko yhteen tai molempiin ryhmiin. Muista ilmoittautua kaikkiin ryhmiin jos haluat olla mukana useammassa ryhmässä. Hinnat 100e/ryhmä ja lisäryhmät +50e/ryhmä. Maksaa voit kokonaan tai osan nyt myös e-passilla. Lisäksi tulee liittyä seuran jäseneksi.

Maanantaisin klo 18-19.30 heittoryhmä

Keskiviikkoisin klo 18.30-20.00 yleisurheiluryhmä

Tulevan kesän urheilukoulut ovat matalan kynnyksen ryhmiä, joten niihin on helppo tulla mukaan, oli sitten kokemusta tai ei. Ryhmä voi olla vanhemmalle vaihtoehtona katsomossa istumiselle, samalla pääsee tutustumaan lapsen harrastukseen itse tekemällä.  Ryhmissä lajit aloitetaan alkeista, joten aloittelijakin kestää ryhmissä mukana. Moni on löytänyt uusia lajeja itselleen, kun ryhmissämme pääsee kokeilemaan monipuolisesti kaikkea hypyistä heittoihin ja eri juoksuihin. Vanhoille konkareille ryhmät antavat tukea omaan harjoitteluun, sieltä saattaa löytää uusia vinkkejä”

Heittoryhmässä tutustutaan monipuolisesti eri heittolajeihin. Kevät alkaa Luumäen Taavettihallissa, kelien lämmetessä siirrymme ulos Kaukaanmontulle ja Kimpiseen.