Aikuisurheilu & Mastersurheilu

Kunnossa kaiken ikää! Aikuisurheilujaosto on kaikkien aikuisten kuntoilusta ja yleisurheilulajeista kiinnostuneiden kohtaamispaikka! Totisen urheilun rinnalla on myös huolehtiminen ennen kaikkea omasta kunnosta ja terveydestä monipuolisen lajin parissa.

Yhteystiedot: Pj Satu Kouvo, valmennuspäällikkö tommi.viskari@lum.fi, p. 050-4423535

Jaosto luo edellytykset yleisurheiluharrastukseen järjestämällä harjoitusmahdollisuuksia ja kilpailutapahtumia. Ryhmävaihtoehtoja talvelle 2022-23 on kaksi, joista voi valita toisen tai vaikkapa molemmat.


Mukaan aikuisurheilutoimintaan

Aikuisurheilu LUM:ssä

LUM:ssä voi urheilla monella eri tavalla. Kaikki urheilijat liittyvät seuran jäseneksi

Seuralla on käytössä yhteneväinen jäsenmaksu 20€, joka on kaikilla jäsenillä samansuuruinen.

Seuran jäsenenä aikuisurheilijoilla on oikeus osallistua seuran järjestämään toimintaan, esimerkiksi aikuisten urheilukouluryhmiin. Seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus hankkia kilpailulisenssi, jota tarvitaan 1.1.2023 alkaen myös aikuisten kilpailutoiminnassa (lisätietoja SAUL sivulta).
Jäsenmaksuun sisältyy lisäksi toimistopalvelut, jäsentiedotteet ja jäsenedut yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista.

Jos kaipaat lisäpalveluita, voit liittyä niin sanotuksi aikuisurheilijaksi. Saat käyttöösi seuraavia etuja:

  • LUM aikuisurheiluvuorot juoksusuoralla 3x/vko ja harjoitteluvälineet.
  • Ilmoittautumismaksut LUM järjestämiin kisoihin ja SM-viesteihin sekä
  • mahdollisuus osallistua kestävyysjuoksuryhmän harjoituksiin.

Aikuisurheilijoilla on erillinen toimintamaksu, jolla katetaan toiminnasta seurautuvia kuluja. Seuraa voi edustaa kisoissa myös pelkästään jäsenenä.

HUOM! Aikuistenurheilukouluun osallistuminen ei edellytä LUM aikuisurheilijaksi liittymistä.

Aikuisten Urheilukoulut

Aikuisten urheilukoulut ovat matalankynnyksen ryhmiä eli niihin on helppo tulla mukaan, on sitten aiempaa kokemusta tai ei. Lajit aloitetaan alkeista, joten aloittelijakin kestää ryhmissä mukana. Ryhmien ilmoittautumislinkit alla.

Yleisurheiluhenkisessä urheilukoulussa pääsee kokeilemaan kaikkea monipuolisesti aina hypyistä heittoihin ja eri juoksuihin.

Heittoryhmässä tutustutaan monipuolisesti eri heittolajeihin. Kevät alkaa Luumäen Taavettihallissa, kelien lämmetessä siirrymme ulos Kaukaanmontulle ja Kimpiseen.