Harjoitusmaksut ja lisenssi

Seuran jäsenyys

Seuran harrastustoimintaan osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksun suuruus on 20€.

Alla olevan linkin kautta pääset Suomisport.fi palveluun hyväksymään seuran jäsenkutsun.

Kirjaudu sisään (tai tee tili jos sellaista ei vielä ole) ja hyväksy seuran jäsenkutsu ilmoittautuaksesi seuran jäseneksi. 

Harjoitusmaksut

Hinnat muodostuvat ryhmän harjoitusmäärien mukaan ja ovat ryhmäkohtaiset. Lapsen urheilukoulun hinta ei muutu, vaikka hän ei pääsisi osallistumaan kaikkiin harjoituksiin.

Harjoitusmaksu sisältää:

  • ohjaus
  • yleisurheilulisenssi (8-13v lisenssin haltijoille postissa Spurtti News lehti)
  • OP:n Sporttiturva vakuutus
    • Huomioithan, että Vanhempi-lapsi ryhmissä sekä urheilukoulujen, nuorisovalmennusryhmien ja sisujengin yli 13-vuotiaiden lisenssivakuutus ei sisälly hintaan. Yli 13-vuotiaat ovat aikuislisenssin piirissä, johon on mahdollista ostaa erillinen vakuutus (3 eri vaihtoehtoa) Suomisport.fi palvelun kautta.
  • kaikkien LUM:n järjestämien kisojen osallistumismaksut
  • piirinmestaruuskisojen (pm-kilpailut) ja seuracup-kisojen osallistumismaksut
  • Lisäksi kesän ryhmissä urheilukoulupaita

Huomioithan, että kaikille harrastajille kuuluu jäsenmaksu 20€ ryhmämaksun lisäksi. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain.

RYHMÄ                                         HINTA/kesä
Lapsi-Vanhempi -ryhmä           115 €
Liiku Leikkien -ryhmä110 €
Urheilukoulut 1h/vk120 €
Urheilukoulut 1,25h/vk130 €
Urheilukoulut 1,5h/vk 140 €
Nuorisovalmennusryhmä/Urheilukoulu  2 harj./vk165 €
Nuorisovalmennusryhmä/Urheilukoulu 3 harj./vk185 €
Nuorisovalmennusryhmä 4 harj./vk200 €
Erityislasten Sisujengi100 €
Nuorten ja aikuisten urheilukoulu100 €

Ilmoittautumiset ryhmiin ja ryhmämaksujen maksamaminen tapahtuvat Suomisportin kautta. Poikkeustapauksissa myös laskutus on mahdollista. Toimintamaksuihin sisältyy palvelumaksu 2,5€.

ILMOITTAUTUMISEN TAI OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Ilmoittautumisen perumisesta laskutetaan 20 euron peruutusmaksu, joka koostuu toimistokuluista ja lisenssistä. Peruutus on mahdollista tehdä vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi maksu.

Yleisurheilulisenssi ja OP Sporttiturva

Lappeenrannan Urheilu-Miehet on toiminnan järjestäjänä velvoitettu vakuuttamaan kaikki liikuntaleikkikoululaiset ja urheilukoululaiset, joiden hintaan vakuutus kuuluu. Näin ollen vakuutuksen osuutta ei pystytä alentamaan urheilukoulujen hinnasta. Seura hoitaa lisenssien oston Suomisportin kautta, josta ne luovutetaan kilpailukalenteri.fi-palveluun, kilpailunjärjestäjille (ml. tulospalvelun toteutus), Tilastopajaan sekä tarvittaessa lisenssivakuutuksen voimassaolon tarkistamiseksi vakuutusyhtiölle. Voit tutustua yleisurheilupassin vakuutusturvaan Suomen Urheiluliiton nettisivuilla www.sul.fi.

Lapset ja nuoret vakuutetaan Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisenssiin kuuluvalla vakuutuksella. Vakuutus hankitaan, ilmoittautumisen jälkeen, ennen ryhmien alkua. Peruutusten yhteydessä laskutetaan 20 euron peruutusmaksu, joka koostuu toimistokuluista ja lisenssistä. Peruutus on mahdollista tehdä vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi maksu.

Lisenssivakuutuksen ohjeet

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena. Esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa.

Sporttiturva vakuutuksen tarkemmat lisätiedot ja korvausohjeet löydät täältä.

Tapaturman sattuessa vahingosta pyydetään ilmoittamaan myös nuorisopäällikölle (katja.jappinen@lum.fi/ p. 046 9222 808).