Harjoitusmaksut ja lisenssi

Harjoitusmaksut

Hinnat muodostuvat ryhmän harjoitusmäärien mukaan ja ovat ryhmäkohtaiset eikä lapsen urheilukoulun hinta näin ollen muutu, vaikka hän ei pääsisi osallistumaan kaikkiin harjoituksiin.

Harjoitusmaksu sisältää:

  • ohjaus
  • yleisurheilulisenssi (8-13v lisenssin haltijoille postissa Spurtti News lehti)
  • OP:n Sporttiturva vakuutus
    • Huomioithan, että Äitivauva ryhmissä sekä urheilukoulujen, nuorisovalmennusryhmien ja sisujengin yli 13-vuotiaiden lisenssivakuutus ei sisälly hintaan. Yli 13-vuotiaat ovat aikuislisenssin piirissä, johon on mahdollista ostaa erillinen vakuutus (3 eri vaihtoehtoa) Suomisport.fi palvelun kautta.
  • kaikkien LUM:n järjestämien kisojen osallistumismaksut
  • piirinmestaruuskisojen (pm-kilpailut) ja seuracup-kisojen osallistumismismaksut ja kyyditykset seuracup-sarjan kilpailuihin
  • Lisäksi kesän ryhmissä urheilukoulupaita

Huomioithan, että urheilukoululaisille ja nuorisovalmennusryhmäläisille kuuluu jäsenmaksu 20€ ryhmämaksun lisäksi. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain.

Ryhmien hinnat ovat päivittyneet huhtikuussa 2022. Päivitetyt hinnat nähtävissä alta.

RYHMÄ                                          HINTA/kesä HINTA/syys HINTA/kevät
Lapsi-Vanhempi -ryhmä            105€ 105€ 105€
Liiku Leikkien -ryhmä 100€ 100€ 100€
Urheilukoulut 1 harj./vk (myös Harrasteryhmä) 130€ 100€ 100€
Nuorisovalmennusryhmä/Urheilukoulu  2 harj./vk 150€ 105€ 105€
Nuorisovalmennusryhmä 3 harj./vk 170€ 115€ 115€
Nuorisovalmennusryhmä 4 harj./vk 185€
Erityislasten Sisujengi 95€ 95€ 95€
Äiti-vauvaryhmä (ei lisenssiä) 120€

Ilmoittautumiset ryhmiin ja ryhmämaksujen maksamaminen tapahtuvat Suomisportin kautta. Poikkeustapauksissa myös laskutus on mahdollista. Toimintamaksuihin sisältyy palvelumaksu 2,5€.

ILMOITTAUTUMISEN TAI OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Ilmoittautumisen perumisesta laskutetaan 20 euron peruutusmaksu, joka koostuu toimistokuluista ja lisenssistä. Peruutus on mahdollista tehdä vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi maksu.

Yleisurheilulisenssi ja OP Sporttiturva

Lappeenrannan Urheilu-Miehet on toiminnan järjestäjänä velvoitettu vakuuttamaan kaikki liikuntaleikkikoululaiset ja urheilukoululaiset, joiden hintaan vakuutus kuuluu. Näin ollen vakuutuksen osuutta ei pystytä alentamaan urheilukoulujen hinnasta. Seura hoitaa lisenssien oston Suomisportin kautta, josta ne luovutetaan kilpailukalenteri.fi-palveluun, kilpailunjärjestäjille (ml. tulospalvelun toteutus), Tilastopajaan sekä tarvittaessa lisenssivakuutuksen voimassaolon tarkistamiseksi vakuutusyhtiölle. Voit tutustua yleisurheilupassin vakuutusturvaan Suomen Urheiluliiton nettisivuilla www.sul.fi.

Lapset ja nuoret vakuutetaan Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisenssiin kuuluvalla vakuutuksella. Vakuutus hankitaan, ilmoittautumisen jälkeen, ennen ryhmien alkua. Peruutusten yhteydessä laskutetaan 20 euron peruutusmaksu, joka koostuu toimistokuluista ja lisenssistä. Peruutus on mahdollista tehdä vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi maksu.

Lisenssivakuutuksen ohjeet

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena. Esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa.

Sporttiturva vakuutuksen tarkemmat lisätiedot ja korvausohjeet löydät täältä. 

Tapaturman sattuessa vahingosta pyydetään ilmoittamaan myös nuorisopäällikölle (salli.heinikainen@lum.fi/ p. 046 9222 808).