Lapsivanhempiryhmät 2-3v.

Lapsivanhempiryhmä talvi 19-20

  • Milloin ja Missä: Lyseon lukiolla tiistaisin klo 16.30-17.15
  • Kausi: talvi on jaettu kahteen kauteen. Syyskausi: vko 39 – vko 50 ja Kevätkausi: vko 2-20
  • Harjoitusten kesto: 45min/kerta
  • Kausimaksu: 100€/kausi+ palveluverkkomaksu 2,5€. (Maksu sisältää lapsen lisenssivakuutuksen)
  • Kenelle: 2017  syntyneille. Myös 2016, jotka tarvitsevat vielä vanhemman tukea liikkumisessa ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Ilmoittautuminen: ma 26.8.20 klo 8.00 alkaen TÄÄLTÄ

Ryhmäinfo:

Lapsivanhempiryhmä on 2-3-vuotiaille tarkoitettua ryhmä (2017 syntyneet), jossa päästään urheilemaan yhdessä läheisen aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi, kummi, sisarus, serkku tai mikä vain kullekin sattuu parhaiten! Myös 2016 syntyneiden lasten on mahdollisuus ilmoittautua tähän ryhmään, jos ryhmässä toimimisen tueksi tarvitaan aikuista.

Lapsivanhempiryhmässä tavoite on tutustua turvallisessa ympäristössä liikunnan riemuihin monipuolisesti pelejä ja leikkeja vaihdellen. Liikunnallisen hauskan lisäksi ryhmässä opetellaan myös toimimista muiden lasten kanssa ja opetellaan ryhmässä toimimisen alkeita. Ryhmät ovat loistava tilaisuus tutustua kaupungin muihin samanikäisiin lapsiin ja useille täältä löytyykin pitkäaikaisia uusia kavereita.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen talven ryhmiin alkaa ma 26.8 klo 8.00

Ilmoittautumaan pääset tästä

Huomioithan, että ryhmien toteutuminen vaatii tietyn täyttöasteen. Jos vaadittu osallistujamäärä ei toteudu, ryhmiä voidaan yhdistää tai osallistujat ohjataan toiveiden mukaan muihin ryhmiin.

LMOITTAUTUMISEN TAI OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Ilmoittautumisen perumisesta laskutetaan 20 euron peruutusmaksu, joka koostuu toimistokuluista ja lisenssistä. Peruutus on mahdollista tehdä vielä ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi maksu.

 Sopiiko Lapsivanhempiryhmä meille? ja muita yleisiä kysymyksiä

  • Ryhmä on tarkoitettu 2017 ja 2016 syntyneille lapsille. Jos lapsi pystyy toimimaan itsenäisesti ryhmässä, tutustu meidän liikuntaleikkikoulutarjontaamme, jossa 2016 syntyneille on myös oma liikkariryhmä.
  • Mukana oleva aikuinen voi vaihtua kauden aikana. Tämä helpottaa esimerkiksi vuorotyössä käyvien vanhempien tilannetta
  • Voinko osallistua kahden lapsen kanssa? Tämä onnistuu, mutta vakuutussyistä molempien lasten on maksettava ryhmämaksu.
  • Valitsin ilmoittautumisen yhteydessä maksuvaihtoehdoksi laskun. Milloin lasku saapuu? Lasku saapuu lokakuun alussa.