Taitokorttisarjat

Miten taitokorttisarja toimii?

LUM:n taitokorttisarjat on laadittu loppukevään ryhmätoiminnan tueksi ja hauskaksi oheistekemiseksi. Julkaisemme tällä sivustolla seuraavien kuuden viikon (vko 15- vko20) aikana uuden taitokortin jokaisesta alla näkyvästä ikäluokasta. Jokaisessa taitokortissa on erilainen taitoteema, sekä kolme eri haastavuusluokkaa, joita lapsen on mahdollisuus kotona treenata vanhempien avustuksella.

Jokaiselle ikäluokalle on oma seurantalomake, joka kannattaa tulostaa ja ripustaa esille esimerkiksi jääkaapin oveen. Seurantalomakkeelle on hyvä pitää kirjaa mitkä taidot on opittu. Kuuden viikon päätteeksi jokainen osallistuja palkitaan diplomilla. Diplomiin merkitään se taso, jolta on suorittanut eniten taitoja. Vanhoihin taitokortteihin voi aina palata, jos joku taito ei kuluvan viikon aikana vielä onnistu.

3-4 vuotiaiden taitokorttisarja on nimikoitu Ryhmä Haun jäsenien mukaan, 4-5 vuotiailla on puolestaan Pokemon teema. Alakouluikäisillä taitotasot on nimettu Kulta – Hopea – Pronssi.

Esimerkki seurantalomakkeesta

Kuuden viikon päätteeksi huoltaja voi laittaa Nuorisopäällikkö Salli Kirvesmiehelle kuvan suoritetuista taidoista, jonka mukaan Salli myöntää TAITO diplomin. (salli.kirvesmies@lum.fi tai whatsapissa 046 9222808)

Taitokorttien suorittaminen on vapaaehtoista. Jos kyseisen ikäluokan taitokorttisarja tuntuu helpolta/vaikealta voi nuori kokeilla muiden ikäluokkien taitoja.

3-4v.

5-6v.

7-9v.

10-11v.

12-14v.