Seuraennätykset

Tervetuloa tarkastelemaan seurahistorian kovimpia suorituksia. Ohessa on listattu miesten ja naisten nykyiset seuraennätykset niin yleisestä-, 19-v.-, kuin 17-v. -sarjoista. Yleisen sarjan ennätyksistä yli puolet on tehty 2000-luvulla, joten se osoittaa seuran olevan erittäin vireässä tilassa yleisurheilurintamalla tänäkin päivänä!

LUM:N NOPEIMMAT MIEHET:

Vuoden 2000 Kalevan Kisojen mestari Kim Lesch (vasemmalla) on edelleen seuran nopein mies ennätyksellään 10,49. Petri Pohjonen (oikealla) hallitsee tilastoissa 200m ja 400m matkoja. Petri on kolminkertainen Kalevan Kisojen mestari 400m:llä ja seitsemänkertainen Suomi-Ruotsi maaottelu edustaja. Hänen kultavuodet ajoittuvat 90-luvulle.

LUM:N MENESTYNEIMMÄT:

Juha Tiainen (vasemmalla) moukaroi kultaa Los Angelesin olympialaisissa 1984. Juha edusti arvokisoissa 3 EM-kilpailut, 2 MM-kisat ja 3 Olympialaiset. Ennätys 81,52 olisi rautaa tänäkin päivänä. Arto Bryggare (oikealla) edusti myös 3 EM-kilpailut, 2 MM-kilpailut ja 3 Olympialaiset saavuttaen EM-hopean, kaksi EM-pronssia, MM-hopean ja Olympiapronssia. Arto juoksi pika-aidoissa huikeat 12 Suomen mestaruutta ja omistaa tänäkin päivänä pika-aitojen Suomen ennätyksen.