Ilmoittautuminen

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoilmoittautuminen  26.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai LUM toimiston kautta (toimisto@lum.fi / 05 4150606).

Ilmoittautuneet löydät TÄÄLTÄ

Ryhmät

Joukkueen voi koota erikseen joko ½-maratonille tai hölkälle. 10 tai 5 henkilön joukkue voi olla työ- tai opiskeluporukka tai muutoin kaveripiiristä koottu porukka. Samaan joukkueeseen voi kuulua sekä naisia että miehiä. Saman joukkueen jäseniä ei voi osallistua sekä ½-maratonille että hölkälle. Kaikilla joukkueen jäsenillä tulee olla sama seura/team- nimi esim. Team Etelä-Saimaa tai Sports by LUT. Samasta yhteisöstä voi olla mukana useampia joukkueita. Sama henkilö voi kuulua vain yhteen joukkueeseen. Ilmoittautuminen hoidetaan samalla kertaa ja yhdellä maksulla ilmoittamalla kaikki joukkueeseen kuuluvat henkilöt samalla kertaa. Joukkueen kokoonpanoa ei voi muuttaa jälkikäteen.

Ryhmäilmoittautuminen myös oheisen painikkeen kautta.

Huom. Ryhmäkampanjaan ei voi liittää muita alennuksia.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Jälki-ilmoittautuminen ½-maratonille ja hölkälle onnistuu 3.5. klo 12 asti osoitteessa: https://ssl.eventilla.com/saimaapuolimaratonjaholkka

Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 11.00 mennessä kisakansliassa käteismaksulla. Ennen jälki-ilmoittautumista täytä pöydällä oleva ilmoittautumislomake. Ryhmien osalta  ei jälki-ilmoittautumista.

Jälki-ilmoittautumismaksu ½maraton 50€

Jälki-ilmoittautumismaksu 11km hölkkä 35€

Osallistumisen peruutus

Osallistumista ei voi peruuttaa eikä osallistumismaksua palauteta. Jos tapahtumaan ei pääse mukaan terveydellisistä syistä (todistus sairaudesta), voi osallistumisoikeuden siirtää seuraavaan vuoteen mikäli tapahtuma vielä tuolloin järjestetään.