Kilpailuohje

KILPAILUKESKUS JA KISAKANSLIA

Kimpisen urheilukeskus, Urheilukatu, 53100 Lappeenranta. Kisakanslia, josta saa kilpailunumerot, on avoinna kello 8.30 alkaen.

PUKEUTUMINEN JA SUIHKUT

NAISET: Pukeutuminen ja peseytyminen urheilukentän pukuhuonetiloissa, joissa suihkut ja myös wc:t.

MIEHET: Pukeutuminen kilpailukeskukseen pystytettävässä teltassa. Suihkut Lappeenrannan uimahallissa, Pohjolankatu 29, 53100 Lappeenranta. Matka autolla noin 1,1 km ja kävellen vajaat 900 m. Sisäänpääsy uimahallin pukuhuonetiloihin tapahtuu PIN koodilla 656#.

Kalevan kisoja varten kunnostettavien pukuhuonetilojen osalta miesten tiloja ei saada käyttökuntoon tapahtumaan. Kilpailukeskuksessa bajamajoja.

PAIKOITUS

  • Kimpisen urheilukeskuksen pysäköintialue HUOM! Paikoitustilaa rajoitetusti
  • Lähialueen pysäköintipaikat ja parkkihallit

LÄHTÖ JA MAALI

  • Lähtö: Kimpisen urheilukenttä  klo 11.30. Reitille lähdetään etusuoran päässä olevan ulosmenoportin kautta.
  • Maali: paluu kentälle samasta portista ja kierretään vielä juoksurata, maalin ollessa juoksuradan maalin kohdalla.

REITTI

Reitti on virallisesti mitattu, joka kierretään ½- maratonilla kaksi kertaa ja hölkällä kerran. ½- maratonin toiselle kierrokselle lähdetään suoraan Mäkikatua pitkin tulematta urheilukentälle. Reitti on kestopäällystetty. Monessa kohtaa voi juosta myös päällysteen sivussa. Reitti on merkitty kalkkiviivoin sekä kyltein ja nauhoin. Vilkkaimissa risteyksissä on liikenteenohjaajat. Juostessa/hölkätessä tulee käyttää reitin edestakaisilla osuuksilla tien tai kadun oikeaa reunaa. Reitti on merkitty kilometrimerkein.

Reittikarttaan on merkitty huoltopisteet ja reitin varrella sijaitsevat WC:t

AJANOTTO, KILPAILUNUMEROIDEN KIINNITTÄMINEN JA TUNNISTE  AJANOTTOA VARTEN

Sähköisen ajanoton ja tulospalvelun hoitaa Result Service Finland Oy. Ajanotossa käytettävä RFID siru on kilpailunumerossa. Numero tulee kiinnittää huolellisesti juoksijan etupuolelle ja sen on oltava koko ajan näkyvillä. Tämä on tärkeää erityisesti maaliin tultaessa, että varmistat ajan saamisen itsellesi.

HUOLTO

Tarjolla on vettä ja urheilujuomaa sekä maalissa lisäksi mehua, banaania ja suolakurkkuja. Mahdolliset omat juomat tulee toimittaa kisakansliaan niille varattuun laatikkoon viimeistään kello 11.30 merkinnöin, mille juoma-asemalle ne halutaan toimitettavaksi.

PALKINNOT 

Jokainen osallistuja saa mitalin ja osallistujien kesken arvotaan lippuja elokuun Kalevan kisoihin.  ½-maratonilla tuote- ja tavarapalkinnot jokaisen sarjan kolmelle parhaalle. Palkintojen jako tapahtuu kilpailukeskuksessa heti tulosten selvittyä. Hölkkään osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Arvontapalkintojen saajien nimet ilmoitetaan ilmoitustaululla ja nettisivuilla kilpailujen jälkeen. Palkinnot voi noutaa tapahtuman aikana palkinnonjakoalueelta tai LUM:n toimistolta (Raatimiehenkatu 12) kilpailun jälkeisen viikon aikana. Noutamattomia palkintoja ei lähetetä.

TURVALLISUUS , VAKUUTUS JA ENSIAPU

Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjä ei ole vakuuttanut osanottajia. Järjestäjä suosittaa, että osanottajat huolehtivat siitä, että heillä on tapaturmavakuutus kunnossa mahdollisten ongelmatilanteiden varalle. Auto- ja pyöräliikennettä on syytä varoa. SPR:n ensiapuryhmä vastaa ensiavusta. Jatkuva päivystys on kilpailukeskuksessa ja reitillä kiertää kaksi kahden hengen ryhmää.

KESKEYTTÄMINEN

Keskeyttämistapauksessa ilmoittaudutaan lähtö- ja maalipaikalla olevalle toimitsijalle. Osanottajan ollessa keskeytystilanteessa reitillä, voi hän ottaa yhteyttä toimitsijaan ja tarvittaessa järjestetään kyyti kilpailukeskukseen. Myös kilpakumppaneiden kuuluu auttaa avun tarpeessa olevia mahdollisuuksiensa mukaan.

OSALLISTUMISEN PERUUTTAMINEN

Osallistumista ei voi peruuttaa eikä osallistumismaksua palauteta. Jos tapahtumaan ei pääse mukaan terveydellisistä syistä (todistus sairaudesta), voi osallistumisoikeuden siirtää seuraavaan vuoteen, jos tapahtuma vielä silloin järjestetään.

VALOKUVIEN KÄYTTÖ

Järjestäjällä on vapaa käyttöoikeus tapahtumassa ottamilleen valokuville.