Komiat & Reinon Retkue

Riehakas meininki, haitarin poljento ja suoraviivainen soitto ovat tehneet Komioista yhden Suomen suosituimmista iskelmäyhtyeistä. Bändin keikat ovat tunnettuja välittömästä ja iloisesta tunnelmastaan, joka tempaa kuulijan mukaansa ja tanssittaa kansaa. 

Yhtye on monelle tuttu radiohiteistään Pakka sekaisin ja Kaksin olis kauniimpaa. Ensimmäinen studiolevy julkaistiin vuonna 2020 ja yhtye on siitä lähtien julkaissut tasaisesti uutta musiikkia. 

Vankasta yleisön suosiosta kertovat useat yleisöäänin ansaitut Vuoden tanssiorkesteri -palkinnot. Lisäksi Komiat on Aito Iskelmätähti -kilpailun voittaja 2021, Tanssittajatulokas 2019 sekä Tanssiorkestereiden Suomen mestari (SMOrk) 2018.


Reinon Retkue

Nuorista, ammattitaitoisista muusikoista koostuva ryhmä nimeltä Reinon Retkue kiersi kesän yhdessä  Komioiden kanssa. Tätä toimivaa komboa tullaan näkemään satunnaisesti myös nyt syksynä ja tulevana keväänä huvipaikoilla. 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Reinon Retkue tuo iltoihin oman hienon lisänsä ja yleisö saadaan todellakin viihtymään, tanssimaan ja nauttimaan energisistä live-esiintymisistä.

TANSSIAIKA KLO 19:00 - 23:30
klo 19 Miesten hakuvuoro 
klo 20 Naisten hakuvuoro
klo 21 -> Sekahaku

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.