Syksyn toinen kyky- ja piirileiri

21.12.2023

Talvikauden toista kyky- ja piirileiriä vietettiin Tanhuvaarassa 16.-17.12. Toiselle leirille mukaan saatiin uusia nuorisovalmennuslaisia, ja nyt edustettuna ovatkin kykyleirin lisäksi piirileirin ottelu-, kestävyys- ja pikajuoksu/eteenpäin suuntavat hypyt -ryhmät.

Toisella leirillä junnut pääsivät tekemään monipuolisesti erilaisia lajiharjoituksia. Kykyleiriläisten mieleen oli erityisesti seiväshyppyharjoitus. Piirileirin junnut puolestaan pelasivat perinteisen sählyturnauksen vanhempia vastaan. Tällä(kin) kertaa vanhemmat voittivat turnauksen tiukasta vastustuksesta huolimatta, heittäjien ryhmän sijoittuessa toiseksi ja ottelijoiden kolmanneksi.

Leiriohjelmaan kuuluu myös erilaisia testejä, ja tälläkin leirillä rikottiin testiennätyksiä mm. lentävä 20m juoksussa. Luennoilla leirien pääkouluttaja puhui sekä leiriläisille, että vanhemmille urheilijan ravitsemuksesta. Piirileirien ryhmäpalavereissa keskusteltiin hallikauden kisaamisesta ja suunniteltiin, mihin kisoihin olisi hyvä osallistua. 

Leirin kautta onkin nyt hyvä asettua joululoman ja pienen lepotauon viettoon!