Kunniakierros treenit Artsin ja Heiken vetämänä

  • ti 23.7.2024 klo 1819:30
  • Kimpinen

Kunniakierros -tapahtuman merkeissä järjestetään treeni-ilta Kimpisellä 23.7. Tapahtuman ydinajatus on kerätä varoja seuran nuorisotyöhön.  Tänä vuonna tavoitteenamme on kerätä rahaa nuorten PM-kisojen bussikuljetusten kustannuksiin ja nuorten SM-kilpailujen matkakustannuksiin.

Tapahtuma aloitetaan klo 18 kaikille yhteisellä Kimpisen kentän kierroksella, jonka jälkeen yhteinen alkuverkka kaikille 9-16 vuotiaille osallistujille.  Alkuverkan jälkeen jakaannutaan ikäryhmittäin treeneihin.  Treenitapahtumaa tähdittävät kovan luokan yleisurheilulegendat Heike Drechler ja Arto Bryggare apuvalmentajina LUM:n nuoret tähdet Kasperi ja Rasmus Vehmaa. 

Heike oli 1980- ja 1990-luvuilla eräs kovimmista yleisurheilun maailmantähdistä saavuttaen urallaan Olympia- MM ja EM-mitaleja peräti 19.  Arto on LUM:n kaikkien aikojen menestyksekkäin urheilija 10 Olympia- MM ja EM-mitalien saavutuksilla.

Varojen keräys tapahtuu Kunniakierroksen keräyslistojen kautta.  Kuka tahansa voi olla sponsorisi: äiti, isä, mummi, ukki, kummi, naapuri, lähikauppias, iskän pomo, opettaja. Tukijalta pienin maksu on 15€.  Tukijalle lähetetään lasku jälkikäteen keräyslistan osoitteen mukaisesti.  Olisi hienoa saada tukea myös paikallisilta yrityksiltäkin.

Treeniin osallistuminen on ikimuistoinen elämys ja vaikuttava kokemus suurten legendojen vetämänä.  Siitä saa jokainen hyvää buustia omalle taholleen.  Osallistumisen ehtona on vähintään yhden 15 € tukijan saaminen listallesi, helppoa on jokaisen saada useampikin tukija hyvän asian puolesta.  Listat kerätään kentällä ennen aloitusta ja vastineeksi jokainen saa jäätelölipun  Sataman kioskiin.

Tule siis Kimpisen kentälle tiistaina 23.7 klo 17.30 ja ota vanhempasikin mukaan, sillä me kaikki olemme siellä!  Kannusta vanhempasi keräämään oma lista!