Seuratiedote 1/2024

25.1.2024

TERVEHDYS LUMMILAINEN  

Ilolla lähden uutena puheenjohtajana luotsaamaan perinteikästä yleisurheilun huippuseuraa alkaneeseen vuoteen 2024. Viime vuoden lopulla päivitimme seuran toimintasuunnitelman. Suunnittelun pohjana meillä oli seuran strategia, jonka neljä keskeistä teemaa ovat: Valmennustoiminta on laajempaa ja laadukkaampaa, saamme lisää voimakkaasti sitoutuneita vapaaehtoisia, panostamme kilpailutoimintaan sekä kehitämme Iitiän lavan toimintaa.

Viime kesänä järjestimme erittäin hienosti onnistuneet Motonet GP-kilpailut. Sää suosi ja yleisöä oli huikean paljon paikalla. Tuleva yleisurheilukesä on mielenkiintoinen, tulossa on kahdet arvokilpailut. Kesäkuussa Roomassa EM-kilpailut ja olympialaiset alkavat Pariisissa heinäkuun lopulla. Näissä arvokilpaluissa nähdään varmasti useampi seuran urheilija. Näiden arvokilpailuiden välissä järjestämme Motonet GP-kisat 17. heinäkuuta Kimpisellä. Yleisurheilukesä 2024 huipentuu Ruotsi-otteluun Helsingin Olympiastadionilla elokuun lopussa. Maaotteluun järjestämme yhteiseen päivämatkan seuran vapaaehtoistoimijoille.

Seuran päivittäisestä työstä vastaa kolmen hengen huipputiimi: Janne Vehmaa toiminnanjohtajana, Katja Jäppinen nuorisopäällikkönä ja Tommi Viskari valmennuspäällikkönä. Seuran pitkäaikainen toimistosihteeri, todellinen moniosaaja Eeva jäi pois syksyllä. Eevalle luovutettiin kiitokseksi SUL:n hopeinen ansiomerkki. Onnittelut ja suuri kiitos Eevalle!

Tavoitteenamme on saada lisää lapsia ja nuoria mukaan urheilemaan. Mahdollistaa heille mukavaa ja tavoitteellista harrastustoimintaa, laadukkaaseen valmennukseen panostaen. Varmistaa kansainvälisen tason huippu-urheilun olosuhteet ja kasvattaa lisää tulevaisuuden huippu-urheilijoita. Haluamme järjestää loistavia ja sykähdyttäviä tapahtumia sekä korkeatasoisia kilpailuja. Varmistaa seuran talouden tasapaino ja toiminnan kehittäminen. Luotan siihen, että saamme vihdoin Lappeenrantaan kauan odotetun sisäliikuntahallin, joka nostaa yleisurheilun treeni- ja kilpailuolosuhteet täysin uudelle tasolle. Hallissa on mahdollista järjestää monenlaisia tapahtumia ja myös sitä kautta hankkia seuralle lisätuloja.

Tarvitsemme kaikki nykyiset vapaaehtoistoimijat innolla mukaan tänäkin vuonna sekä paljon uusia. Toivonkin, että lasten ja nuorten vanhemmista löytyisi uusia vapaaehtoistoimijoita. Seura järjestää monenlaisia kilpailuja ja tapahtumia, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleinen homma. Keväällä järjestetään päivän pituinen järjestysmies kertauskurssi 2. maaliskuuta ja suunnitteilla on myös toimitsijakoulutusta. Seuratoiminta ja yhdessä tekeminen on parasta yhteisöllisyyttä. Olemalla mukana pääsee mahdollistamaan lasten- ja nuorten harrastustoimintaa ja seuran tulevaisuuden menestystä. Tekemään työtä, jolla on merkitystä.

Iitiän lavan toiminnan kehittäminen jatkuu tulevana kesänä. Tanssien osalta panostetaan laatuun määrän sijaan. Viime kesänä saimme jo esimakua todella hienosti onnistuneesta ja valtavan määrän yleisöä keränneistä tansseista. Näitä tavoittelemme tänä kesänä lisää. Iitiän lava on myös erinomainen mahdollisuus päästä mukaan vapaaehtoistoimijaksi.

Suuret kiitokset teille kaikille, jotka olette olleet eri tehtävissä toteuttamassa LUM:n tapahtumia ja kilpailuja vuonna 2023. Seuran vahva talkoohenki ja yhteisöllisyys on pitkäjänteisen toiminnan kannalta keskeisin voimavara. Nautitaan yhdessä onnistumisista ja elämyksistä tänäkin vuonna.


Loistavaa tulevaa kevättä ja kesää,

Paula Arminen-Peltonen

Puheenjohtaja  
Vilkas toimintakesä 2024

Tällä hetkellä tiedossa olevat tapahtumat tulevana kesänä.

24.5. Firma 7-ottelu (uusi tapahtuma)          Kimpinen

4.6. Marskin kisa                                                Kimpinen

17.7. Motonet GP sarjan kv osakilpailu         Kimpinen

25.7. Nuorten kansalliset                                  Kimpinen

21.8. Lasten Olympialaiset                               Kimpinen

14.-15.9. Muikku- ja Pottu Kalamarkkinat     Satamatori

10.5.-14.9. Iitiän lavan tanssit ja musiikkinäytelmät       Iitiän lava 

Seuraa aktiivisesti LUM:n kotisivuja. Nykyisin seura-asioiden tiedottaminen ja informaatio löytyy sieltä. www.lum.fi


Seura-asut

Seura- ja kilpailuasut tilataan Intersportista. Nettikaupan valikoima löytyy Intersportin sivuilta seurakauppa.intersport.fi. Lummin kilpailuasut tilataan yhteisesti kaksi kertaa vuodessa. Yksittäisiä tuotteita voit kysyä Intersportista.                                                                                                                      

Jäsenmaksu ja jäsenedut

Jäsenmaksu vuonna 2024 on 25 euroa. Jäsenmaksu maksetaan Suomisportissa. Maksamalla jäsenmaksun saat hyviä jäsenetuja, joita myös päivitetään seuran kotisivuille. Lummin jäsenedut löytyvät osoitteesta  www.lum.fi/yhdistys/seuran-jasenyys/