SM-halleista kaksi mitalia

19.2.2024

Tampereen SM-hallien päätöspäivänä Kasperi Vehmaa voitti pituushypyn hyvällä tuloksella 779. Lauantaina Kasperi oli miesten 60 metrillä neljäs, pronssi jäi vain sadasosa sekunnin päähän. Kasperi juoksi välierissä uuden ennätyksen 6,76.

Tiia Kuikka oli hienosti kolmas naisten 5000 metrin kävelyssä. Kilpailun voittaja Ella Rautavaara käveli uuden Suomen ennätyksen.

Riikka Purho työsi kuulassa uuden halliennätyksen 14.29 ja sijoittui kovatasoisessa kisassa kuudenneksi. Kristiina Halonen kilpaili 400 metrin juoksussa ja oli kuudes. Essi Vehmaa onnistui hyvin ja sijoittui aina kovatasoisessa naisten 60m aidoissa kuudenneksi. Lauantaina Essi juoksi sileällä kuudellakympillä välieriin ennätysajalla 7.68.

Pitkästä aikaa Lummilla oli joukkue myös aikuisten sarjan viestissä. Kisaurkan 4x300m viestissä päättivät Piia Kalliomäki, Anna pyykkö, Essi Vehmaa ja Milja Mahlavuori.